Про наш досвід та сьогодення

Впродовж періоду існування Група Стратегічних та Безпекових Студій втілювала міжнародні проекти, здіснювала дослідження, організовувала міжнародні конференції та «круглі столи», проводила конкурси для журналістів, публікувала Аналітичні доповіді та монографії.

Серед найбільш значущих – проекти з питань регіональної безпеки у Чорноморському регіоні та регіоні Центральної і Східної Європи, Придністровського врегулювання, оцінки виконання Плану дій Україна – НАТО, Східного партнерства, єропейської енергетичної безпеки; конференції з питань українсько-німецьких відносин, ролі української меншини у Молдові, трансатлантичного ринку озброєнь. Також, ми маємо досвід проведення конференцій у регіонах України та закордоном.

Серед структур, що підтримували наші проекти та ініціативи Міжнародний фонд «Відродження», Фонд Сорос-Молдова, Фонд «Відкрий Україну» та Фонд Віктора Пінчука, GTZ, Посольство Республіки Польща в Україні, Посольство Словаччини в Україні, Міністерство закордонних справ Республіки Польща, Центр інформації та документації НАТО, Офіс зв’язку НАТО в Україні, Національний демократичний інститут, Фонд ім. Фрідріха Еберта тощо.

Крім того, Група Стратегічних та Безпекових Студій виступала партнером Франкфуртського інституту досліджень миру (Німеччина) у ході трьохрічного міжнародного проекту «Імідж демократичного солдата» – за підтримки «Volkswagen Stiftung» та виступала партнером Міжнародного центру демократичних перетворень (Угорщина) у двохрічному проекті «Досвід Вишеградської четвірки для Західних Балкан та держав Східного партнерства» (за підтримки «EEA grants», «Norway Grant Mechanism» та Вишеградського фонду).

Експерти Групи стратегічних та безпекових студій – постійні учасники міжнародних форумів з проблем європейської та регіональної безпеки, трансатлантичного діалогу, політики партнерства та розширення тощо.

Коментарі та пінги закриті.

Коментарі закриті.