Конференція “Посилення ролі громадянського суспільства у втіленні заходів з посилення довіри у зонах «заморожених конфліктів»

31 жовтня 2012 р. представник Групи стратегічних та безпекових студій взяв участь у Конференції “Посилення ролі громадянського суспільства у втіленні заходів з посилення довіри у зонах «заморожених конфліктів», що була організована Асоціацією зовнішньої політики у Кишинеу (Молдова).

Захід став платформою для обговорення ролі заходів із посилення довіри у контексті Придністровського врегулювання, поточного стану і перспектив заходів із втілення довіри у Молдові, ролі громадянського суспільства у промоції заходів із посилення довіри у зонах заморожених конфліктів та ін. Представник Групи стратегічних та безпекових студій п. Сергій Герасимчук усвоїй презентації згадав про досвід Групи у втіленні спільних українсько-молдавських проектів, а також наголосив на необхідності кращого медіа-супроводу успішних міжнародних проектів у регіоні. Паном Герасимчуком також було наголошено на важливості Спільної операційної програми Румунія-Україна-Республіка Молдова 2007-2013 в якості фінансового інструменту підтримки регіональних проектів, а також розкритиковано менеджмент програми за брак медіа-присутності та транспарентності.

Коментарі та пінги закриті.

Коментарі закриті.