Регіональна безпека та заморожені конфлікти – Анонс “круглого столу” в Криму

22 вересня 2012 року у м. Севастополі, за адресою вул. Героїв Бреста, 53-А  (конференц-зал готелю «Амелі») з 09.30 до 13.40 триватиме міжнародний круглий стіл «Регіональна безпека та заморожені конфлікти».

Учасники круглого столу: знані експерти з Азербайджану та Молдови, а також фахівці з України спробують проаналізувати конфлікти у Нагірному Карабасі та Придністров’ї та відшукати відповідь на питання чи загрожують подібні конфлікти Україні. У ході «круглого столу» буде проаналізовано роль медіа у конфліктах, основні чинники переходу конфлікту до активної фази, значення етнічного та релігійного фактору у розпаленні протистояння.

Крим було обрано для проведення заходу через те, що й цей регіон неодноразово використовувався для спекуляцій на тему сепаратизму, а етнічний та релігійний склад формує гіпотетичну загрозу напруження на півострові.

Представники держав, що зазнали лиха «заморожених конфліктів» спробують дати відповідь на питання: що стало підгрунтям для переходу конфліктів із прихованої форми у відкриту, до яких наслідків призвели такі конфлікти і кровопролиття? Учасники «круглого столу» спробують знайти відповідь на питання як уникнути такої проблеми в Україні.

Круглий стіл є регіональним заходом Проекту «Подолання наслідків конфліктів у пост-комуністичному світі: уроки для України», що підтримується Програмою «Схід-Схід: партнертсво без кордонів» Міжнародного фонду «Відродження».

Бажаючі взяти участь у заході можуть зареєструватися за ел. адресою

info@gsbs.org.ua

або

s.gerasymchuk@gmail.com

Коментарі та пінги закриті.

Коментарі закриті.